به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد، محمد هادی‌زاده گفت: ۶ ماهه اول امسال سه میلیون و ۱۳۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی توسط صاحبان واحدهای مرغداری گوشتی این شهرستان انجام شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد با اشاره به اینکه این تعداد جوجه‌ریزی در ۱۱۱ واحد مرغداری گوشتی این شهرستان انجام شد، افزود: ۶ هزار و ۶۶۰ تن گوشت سفید آماده طبخ در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شد.

هادی‌زاده تولید سالانه گوشت سفید در این شهرستان را ۱۱ هزار و ۲۰۰ تن اعلام کرد و گفت: کارشناسان این مدیریت با برگزاری دوره‌های آموزشی ترویجی و ارتقاء سطح دانش و آگاهی مرغداران نقش موثری در کاهش هزینه‌های تولید و اشتغال دارند.

  • نویسنده : محمد محتاطی
  • منبع خبر : محمودآباد آنلاین