به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد، محمد هادیزاده ظرفیت تولید گوشت سفید (مرغ گوشتی و سایر ماکیان) در شهرستان محمودآباد را هفت هزار و ۳۳۴ تن اعلام کرد و گفت: ارزش ناخالص تولید گوشت سفید در این شهرستان ۴ هزار و ۲۹۱ میلیارد ریال است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد با اشاره به اینکه حدود یک هزار تن گوشت سفید تولیدی مصرف شهرستانی دارد، افزود: محمودآباد ظرفیت ارسال هفت هزار و ۳۳۴ تن گوشت سفید به خارج از این شهرستان را دارد.
هادی زاده بیان کرد: گوشت مرغ حاوی فسفر است که در ساختمان دندانها و استخوانها نیز نقش مفیدی دارد. گوشت مرغ علاوه بر اینکه حاوی انواع مختلفی از ویتامینها و مواد معدنی مختلف از جمله فسفر ،اسید امینه تریپتوفان، نیاسین، ویتامین B6 و سلنیوم است، برای سلامتی انسان اهمیت ویژه دارد.
وی تصریح کرد: تقویت استخوان ها، کاهش استرس، تقویت سیستم ایمنی بدن، سلامت قلب، کاهش خطر بروز آرتروز، پیشگیری از سرطان، کمک به رشد کودکان، پیشگیری از آلزایمر، سلامت قلب و عروق از خواص گوشت مرغ است.
- نویسنده : سارا اسماعیلی
- منبع خبر : روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی محمودآباد