ثبت اطلاعات بیش از ۱۵ هزار هکتار زمین کشاورزی محمودآباد در سامانه سامکا
ثبت اطلاعات بیش از ۱۵ هزار هکتار زمین کشاورزی محمودآباد در سامانه سامکا
محمودآباد آنلاین : مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد از ترسیم و ثبت اطلاعات 15 هزار و 37 هکتار اراضی کشاورزی این شهرستان در سامانه یکپارچه اطلاعات کشاورزی (سیاک) خبر داد.

به گزارش محمودآباد آنلاین به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد، محمد هادی‌زاده از ترسیم و ثبت اطلاعات ۱۵ هزار و ۳۷ هکتار اراضی کشاورزی این شهرستان در سامانه اطلاعات مکانی کشاورزی (سامکا) خبر داد و افزود: از این تعداد پنج هزار و ۹۵۴ قطعات ترسیمی که دارای مالکیت بوده که این قطعات دارای سه هزار و ۵۲۱ هکتار می باشد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد تصریح کرد: این طرح در راستای تحقق اهداف دولت الکترونیک و به منظور اجرای سیستم یکپارچه اطلاعات کشاورزی، تهیه نقشه های اراضی کشاورزی و سایر واحدهای تولیدی، نرم افزار پایگاه اطلاعات مکانی، طراحی و امکان رقومی سازی و جمع آوری و ورود اطلاعات به صورت وب سرویس اجرا می شود.

هادی‌زاده برنامه‌ ریزی برای دریافت اطلاعات موثر در مدیریت کشاورزی، برنامه‌ریزی برای کشت و تولید محصولات کشاورزی و مقابله با مخاطرات به هنگام حوادث غیرمترقبه را از دیگر مزایای اجرای این طرح برشمرد.
شناسنامه دار شدن ۵۲ هکتار باغات محمودآباد

مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد از دریافت کد QR و شناسنامه دار شدن ۵۲ هکتار باغات این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد، محمد هادی‌زاده اظهار کرد: برای ارتقای سلامت محصولات گیاهی، دریافت QR code برای تمامی بهره‌برداران واحدهای تولیدی زراعی، باغی و گلخانه شهرستان محمودآباد آغاز شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد تصریح کرد: از آبان ماه سال ۱۴۰۱ عرضه محصولات کشاورزی به بازارهای داخلی و خارجی مورد تایید سازمان حفظ نباتات، فقط در صورت داشتن کد شناسه QR code از سامانه سماک صورت گرفته و مجوز صادرات نیز تنها به محصولات دارای این کد اعطا شد.

هادی‌زاده افزود: تاکنون ۵۲ هکتار باغ مرکبات این شهرستان شناسنامه دار شد و ۱۰۴ نفر نیز کد شناسه QR برای باغات خود دریافت کردند.

وی تاکید کرد: ضروری است همه بهره‌برداران در ابتدای فصل کشت، ثبت نام در سامانه سماک را آغاز کنند تا نظارت و ثبت فرآیندها قبل از مصرف هرگونه نهاده شیمیایی در طول مراحل کاشت تا برداشت محصول انجام شود و در زمان برداشت بتوانند گواهی ارتقاء سلامت و شماره شناسه محصول خود را دریافت کنند.

  • نویسنده : محمد محتاطی
  • منبع خبر : محمودآباد آنلاین