هر چند مراجعه به این سامانه و دریافت نوبت و تعیین زمان و مکان مقرر برای دریافت واکسن همکاران ما را قادر می نماید تا به نحو مناسبتری در خدمت هم استانی های عزیز باشند امّا در صورت عدم دسترسی به اینترنت، امکان مراجعه حضوری به مراکز تجمیعی واکسیناسیون نیز فراهم شده است. همچنین ساکنان شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر نیازی به دریافت نوبت از سامانه مزبور ندارند و می توانند مستقیما به مراکز مربوطه مراجعه نمایند.

 

همکاران بهورز و مراقب سلامت  در مناطق روستائی و عشایری بر اساس اطلاعات مندرج در سامانه یکپارچه بهداشت (سامانه سیب) نسبت به شناسائی ساکنان مناطق روستائی و عشایری با سن ۱۸ سال و بالاتر نیز اقدام کرده و برای دریافت واکسن با آنها تماس می گیرند.

 

دانشجویان زیرمجموعه وزارت علوم، وزارت بهداشت، دانشگاه آزاد و طلاب حوزه‌های‌علمیه و همچنین کارگران واحدهای تولیدی و خدماتی، این گروه از مشمولین دریافت واکسن الزاما باید به سامانه salamat.gov.ir مراجعه و بادرج کدملی و سایر اطلاعات مورد نیاز نسبت به دریافت نوبت اقدام کنند، در صورت عدم شناسائی کد ملی به عنوان دانشجو لازم است تا پی گیری لازم از طریق معاونت آموزشی موسسه محل تحصیل و در صورت عدم شناسائی کد ملی به عنوان کارگر، پی گیری لازم از طریق محل کار انجام شود.

 

در حال حاضر بیماران مبتلا به دیابت با سن بالای ۱۸ سال که در مرکز جامع خدمات سلامت محل زندگی خود پرونده الکترونیک سلامت دارند می توانند نسبت به ثبت نام در سامانه salamat.gov.ir اقدام  و یا با در دست داتشن گواهی پزشک متخصص به مراکز تجمیعی واکسیناسیون مراجعه نمایند.

  • نویسنده : امیرعباس رضاپور
  • منبع خبر : برنا