به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد، محمد هادی‌زاده از جوجه ریزی پنج میلیون و ۱۱۷ هزار و ۲۵۵ قطعه‌ای در واحدهای مرغداری گوشتی شهرستان محمودآباد و تولید ۹ هزار و ۲۱۱ تن گوشت سفید تا دی ماه امسال خبر داد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد تصریح کرد: این شهرستان دارای ۵۳ واحد مرغداری گوشتی فعال، سه واحد مرغ مادر گوشتی و دو واحد جوجه کشی است.

هادی‌زاده بیان کرد: گوشت مرغ علاوه بر اینکه حاوی انواع مختلفی از ویتامین‌هاست، سرشار از مواد معدنی مختلف از جمله فسفر، اسید امینه تریپتوفن، نیاسین، ویتامین B6 و سلنیوم است که برای سلامتی انسان یک اهمیت ویژه و اساسی دارد.

وی یادآور شد: اخذ مجوز جوجه‌ریزی در واحد های مرغدار گوشتی برای مرغداران الزامی است و مرغداران موظف به مراجعه به تعاونی شهرستان، ثبت اطلاعات و دریافت مجوز برای جوجه‌ریزی هستند.

  • نویسنده : محمد محتاطی
  • منبع خبر : محمودآباد آنلاین