عباس خواجوند متولد سال ۱۳۵۵ در روستای اسلامآباد از ییلاقات کجور نوشهر و اکنون ساکن محمودآباد است.
وی خوشنویسی را از سال اول راهنمایی با تشویق و توجه معلم هنر خود آغاز کرد؛ گرچه در آن زمان با کمبود امکانات زیادی مواجه بود و دسترسی به آموزشگاه هنر و یا معلمی که تخصص داشته باشند نبود اما هرگز ذرهای از علاقه و استعداد هنری او کم نشد.
این استاد و مدرس خوشنویسی در گفتگو با خبرنگار محمودآباد آنلاین گفت: هنر خوشنویسی از هنرهای اصیل است که با بیش از هزار سال قدمت پیامرسان اصالت ماست، پیامرسان تمدن و فرهنگ و همچنین پیامرسان آموزه های دینی ماست که نیاز به حمایت بیشتر از پیش دارد.
وی افزود: محمودآباد شهرستان هنرمند پروریست و این که از کودکان تا جوانان این شهر مستعد و علاقمند به هنر هستند باعث افتخار ماست و این مقوله به حمایت نیاز دارد.
او با با تاکید بر اینکه حفظ و گسترش زیر بنا توسط اداره ارشاد و همکاری دستگاههای مرتبط و انجمن ها به طور مستمر باید ادامه داشته باشد، تصریح کرد: چند سالی است که اداره ارشاد همکاری خوبی با انجمن خوشنویسان داشته و دارد ولی متاسفانه چهارسال است که انجمن خوشنویسان بعد از تحویل و تحول مدیریت، بطور کامل منفعل شده است.
استاد عباس خواجوند اظهار کرد: طی سالیان متمادی استاد ندیمی با زحمات زیاد انجمن محمودآباد را حفظ نمود و با اداره ارشاد ارتباط خوبی داشت و از سال ۹۲ تا ۹۶ هم اوج فعالیت انجمن خوشنویسان بود که در سطح کشور مطرح شد.
او ادامه داد: کلاسهای خوشنویسی برای تمامی مدرسان برقرار بود و تعداد هنرجویان هم به بالای هفتاد نفر در هر دوره رسیده بود و انجمن حامیان مالی و فرهنگی خوبی هم داشت و همگان شاهد این برنامه ها بودند، از جمله برنامه استانی کتابت وحی و برگزاری جشنواره کشوری کتابت غدیر که متاسفانه اختلاف نظرهای بعضی از اعضای انجمن باعث کناره گیری مدیر قبلی و انجمن به مدیریت جدید منتقل شد و با این انتقال کلیه کلاسها به غیر از کلاس خودشان تعطیل و هنرجویان به تعداد انگشتان دست تقلیل و کلیه فعالیتها تعطیل شد به طوری که حامیان بخش دولتی و خصوصی قطع همکاری نمودند و این باعث از بین رفتن فضای خوب خوشنویسی در شهرستان شد و واقعا حیف از این همه زحمات مدیران و اساتید و گسترش هنر خوشنویسی که به انزوا کشیده شده است.
خواجوند بیان کرد: برای مثال در این سالها ضمن اینکه چند دوره امتحانات هم کنسل شد حداقل کار که جمع کردن اعضا و برگزاری نمایشگاه بود هم در این سالها انجام نشد؛ حتی در هفته خوشنویسی این سالها کمترین فعالیتی نشده، دریغ از یک پوستر مجازی.
وی در پایان ذکر کرد: انجمن باید با مدیران توانمند دوباره پویا شده و شاهد آموزش بچه های این شهر با این هنر ایرانی و اصیل باشیم؛ مطمئنا همه مدرسان انجمن آماده و مشتاق آموزش و منتظر بازسازی فضای آموزشی هستند.
یادآور میشود پایگاه خبری محمودآباد با همکاری صفحه شهرستان محمودآباد در اینستاگرام و در راستای تکریم و قدرشناسی از افراد موفق و شناسایی و معرفی الگوهای موفق به نسل جوان جامعه در اقدامی جدید بخش 《شنبه موفقیت ها》 را راه اندازی نموده و در صدد معرفی چهره های موفق و گمنام محمودآباد بصورت هفتهای در روزهای شنبه میباشد.
- نویسنده : امیرعباس رضاپور
- منبع خبر : محمودآباد آنلاین