تولید ۲۸۸ تن گوشت قرمز در محمودآباد
تولید ۲۸۸ تن گوشت قرمز در محمودآباد
محموآباد آنلاین : هادی زاده مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد از تولید 288 تن گوشت قرمز به ارزش ناخالص یک هزار و 410 ریال در این شهرستان خبر داد.

به گزارش  محمودآباد آنلاین به نقل از  روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد، محمد هادی‌زاده اظهار کرد: از اول  امسال تاکنون ۲۸۸ تن گوشت قرمز گاو، گوسفند و بز در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد با بیان اینکه ارزش ناخالص این مقدار گوشت قرمز، یک هزار و ۴۱۰ ریال است، افزود: جمعیت دام های سنگین این شهرستان ۱۰ هزار و ۱۰۰ راس و دام های سبک ۳۰ هزار راس است.

هادی‌زاده با اشاره به اینکه مصرف گوشت قرمز به صورت کنترل شده علاوه بر سلامتی، انرژی بدن را نیز تأمین می‌کند، گفت: جلوگیری از کم‌خونی، حفظ سلامت قلب و عروق، بهبود بیماری‌های روانی، درمان کم‌خونی، بی‌خوابی، تأخیر در بروز آب‌ مروارید، تعادل در کلسترول، تامین کننده انرژی، مناسب برای رژیم لاغری، تقویت عضلات و محافظ پوست از جمله خواص گوشت قرمز است.

  • نویسنده : محمد محتاطی
  • منبع خبر : محمودآباد آنلاین