به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان محمودآباد جلسه کارگروه آرد و نان پیش از ظهر امروز چهارشنبه ۲۱ آبان به ریاست خسرو طالبی سرپرست فرمانداری و با حضور صدیقه حق شناس معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری و ذات الله زارعی رئیس اداره صنعت و معدن و تجارت و یزدانی نماینده غله و سایر اعضای این کارگروه در محل فرمانداری تشکیل شد.
خسرو طالبی سرپرست فرمانداری شهرستان محمودآباد طی سخنانی در این جلسه شغل نانوایی را یکی از مشاغل سخت و مقدس دانست و افزود: نان قوت قالب مردم است و عملکرد نانوایان روزانه و در هر وعده غذایی مورد قضاوت قرار میگرد.
وی تشکیل بانک اطلاعاتی خبازی های فعال در سطح شهرستان و رسد میزان سهمیه و تعداد نان طبخ شده روزانه و میزان رضایتمندی شهروندان و امکانات و مشکلات این واحدها می تواند در رتبه بندی و درجه بندی نانوایی ها کمک کند.
سرپرست فرمانداری شهرستان محمودآباد با اشاره به ضرورت تشویق و تنبیه واحدهای خبازی گفت: برای همه ی واحدهای خبازی به چشم متخلف نگاه نکنیم و برای همه یک نسخه نپیچیم و در این جلسات برای گره گشایی از مشکلات این قشر پر تلاش باید گام برداریم.
نماینده عالی دولت در شهرستان محمودآباد همچنین با اشاره به شیوع ویروس کرونا و ضرورت رعایت پروتکل های بهداشتی از سوی نانوایان گفت: در بحث کرونا سیگنال های مثبتی از واحدهای خبازی نمی آید و اگر همه پروتکل های ابلاغی را رعایت کنند و برخی کوتاهی کنند با توجه به حساسیت شغلی نانوایی ها ، این مهم به همه واحدها تعمیم داده می شود.
طالبی گفت: با توجه به شرایط سخت اقتصادی حاکم بر جامعه ، دولت برای نان یارانه پرداخت می کند و باید بازدیدها بصورت منظم و محسوس و غیر محسوس از سطح واحدها صورت گیرد و با افراد متخلف برخورد جدی شود.
- نویسنده : محمد محتاطی
- منبع خبر : روابط عمومی فرمانداری شهرستان محمودآباد