جوجه ریزی سه میلیون قطعه ای در محمودآباد/ تولید هفت تن گوشت سفید 
جوجه ریزی سه میلیون قطعه ای در محمودآباد/ تولید هفت تن گوشت سفید 
محمودآبادآنلاین:مدير جهاد كشاورزي محمودآباد از جوجه ریزی 37 میلیون 673 هزار و 40 قطعه ای در واحدهاي مرغداري گوشتي این شهرستان خبر داد. 

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد، محمد هادی‌زاده از جوجه ریزی سه میلیون و ۶۷۳ هزار و ۴۰ قطعه ای در واحدهای مرغداری گوشتی  این شهرستان و تولید هفت هزار و ۲۵۸ تن گوشت سفید به ارزش اقتصادی دو هزار و ۹۷۶ میلیارد ریال در این شهرستان از اول امسال تاکنون خبر داد.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد تصریح کرد: این شهرستان دارای ۴۸ واحد مرغداری گوشتی فعال، سه واحد مرغ مادر گوشتی و دو واحد جوجه کشی است.

 

هادی‌زاده اظهار کرد: گوشت مرغ علاوه بر اینکه حاوی انواع مختلفی از ویتامین‌هاست، سرشار از مواد معدنی مختلف از جمله فسفر، اسید امینه تریپتوفن، نیاسین، ویتامین B6 و سلنیوم است که برای سلامتی انسان یک اهمیت ویژه و اساسی دارد.

 

وی یادآور شد: اخذ مجوز جوجه ریزی در واحد های مرغداری گوشتی برای مرغداران الزامی است و مرغداران موظف به مراجعه به تعاونی شهرستان، ثبت اطلاعات و دریافت مجوز برای جوجه ریزی هستند.

  • منبع خبر : روابط عمومی جهاد کشاورزی محمودآباد