محمد هادی زاده گفت: از پنج ماهه نخست امسال بیش از دو هزار و ۶۸۵ تن گوشت سفید آماده طبخ در مرغداریهای شهرستان محمودآباد تولید و به بازار فروش عرضه شد که ارزش ناخالص این مقدار گوشت تولیدی در این شهرستان برابر با ۶۶۸ میلیارد و ۵۶۵ میلیون ریال است.
مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد افزود: این شهرستان دارای ۶۴ واحد مرغ گوشتی با ظرفیت یک میلیون و ۱۵۵ هزار قطعه در هر دوره ، دو واحد مرغ مادر به ظرفیت ۴۸ هزار قطعه و دو واحد جوجه کشی با ظرفیت ۳۰ دستگاه می باشد.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه مرغ رایج ترین گوشت سفید مصرفی بین مردم است، شناسایی گوشت سالم و تازه آن دارای اهمیت ویژه ای است و تردیدی نیست که مرغ جایگزینی سالم و مناسب برای گوشت قرمز است.
- نویسنده : سارا اسماعیلی
- منبع خبر : روابط عمومی جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد