به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد، محمد هادی‌زاده گفت: ‏جلسه کارگروه آب، خاک و کشاورزی با معاون برنامه‌ریزی و عمرانی فرمانداری و به دبیری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد و حضور کلیه اعضای کارگروه در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار گردید.

مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد افزود: در سال زراعی امسال تاکنون سه هزار و ۳۰۵ تن کود شیمیایی به تفکیک دو هزار و ۷۵۶ تن کود اوره، ۴۶۴ تن کود فسفات و ۸۵ تن کود پتاس بین شالیکاران شهرستان محمودآباد توزیع شد.

هادی‌زاده با اشاره به اینکه پلاک‌گذاری به معنی هویت دهی به ماشین آلات و کشاورزی کشور است که با دریافت پلاک راهنمایی و رانندگی ماشین دارای سند رسمی شده و سرمایه کشاورزان هویت پیدا میکند، اظهار داشت: این مدیریت جهت تشکیل و تکمیل پرونده تراکتورهای فاقد پلاک شروع کرده و طی هشت مرحله با اعزام پلیس راهور شهرستان محمودآباد توانسته ۲۴۹ دستگاه را مورد بازدید قرارداده و همه این دستگاه‌ها توسط پلیس راهور تایید و روند پلاک‌گذاری توسط دو کارگزار بخش مرکزی و بخش سرخ رود دردست اقدام می باشد. که تاکنون تعداد ۱۴۵ دستگاه بیمه شخص ثالث و تعداد ۱۲۰ دستگاه منجربه دریافت سینی پلاک گردید.

وی مهم‌ترین پروژه‌های فنی و زیربنایی دردست اقدام این مدیریت را نقشه برداری و طراحی جهت اجرای پروژه مرمت و بهسازی آببندان روستای حاجیکلا، بیشه کلا، ابوالحسن آباد و اهلم با اعتباری بالغ بر ۴۲ میلیارد و ششصد میلیون ریال و همچنین عقد قرارداد جهت اجرای پروژه تجهیز و برقدار کردن چاه‌های آب زراعی سرخ‌رود، معلم کلا و ابوالحسن‌آباد با اعتباری بالغ بر ۱۲ میلیارد و ۹۸۵ میلیون ریال و نیز پروژه احداث و بهسازی کانال آبیاری روستاهای برنجده، بائوده‌علیا، ارمک‌کلا، سنگ‌کتی و معلم‌کلا به مبلغ ۱۷ میلیارد و ۷۶۰ میلیون ریال و همچنین اجرای پروژه سردهنه آب زراعی روستاهای تلیکسر و اورطشت به مبلغ هفت میلیارد ریال و نیز تصویب اعتباری بالغ بر ۳۶ میلیارد ریال جهت اجرای پروژه‌های مبارزه به بحران کم آبی عنوان نمود.

این مقام مسئول در خصوص میزان جوجه ریزی در ۳ ماهه اول سال افزود: جوجه‌ریزی در مرغداری‌های این شهرستان به میزان یک میلیون و دویست هزار قطعه در ۵۱ نوبت صورت گرفت که منجر به تولید بیش از دو هزار و ۳۱۶ تن مرغ گرم آماده طبخ گردید.

  • نویسنده : محمد محتاطی
  • منبع خبر : محمودآباد آنلاین