به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد، محمد هادیزاده با بیان اینکه پرورش قارچ دکمهای نیاز به علم، تجربه و تخصص دارد و با بکارگیری علم در کنار تجربه به موفقیت های چشمگیری در این زمینه خواهیم رسید، گفت: سالانه ۵۶ تن قارچ خوراکی دکمه ای در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد با اشاره به فعالیت ۱۲ بهره بردار در این زمینه، تصریح کرد: مساحت سالنهای جاری پرورش قارچ خوراکی در این شهرستان سه هزار و ۴۷۸ هکتار است.
هادیزاده اظهار کرد: اهمیت توسعه قارچ خوراکی به دلیل ارزش غذایی قارچ به عنوان یکی از منابع تأمین پروتئین سالم خانوارها بوده و این صنعت قابلیت ایجاد اشتغال برای جوانان تحصیل کرده را دارد.
وی افزود: قارچ یکی از سالم ترین مواد غذایی است که می تواند در ترکیب رژیم غذایی مبتلایان به دیابت جای گیرد، چربی و کلسترول ندارد، مقدار کمی هیدرات کربن را در خودش جای داده و از لحاظ داشتن پروتئین در سطح خوبی قرار دارد، ویتامین، مواد معدنی، آب و فیبر هم از سایر ترکیبات موجود در قارچ هستند که به سلامت هرچه بیشتر بیماران مبتلا به دیابت کمک می کنند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد با اشاره به اینکه همه قارچ ها خوراکی نیستند و برخی از قارچ های غیرخوراکی و سمی می توانند کشنده باشند، ادامه داد: به مصرف کنندگان توصیه می شود قارچ مصرفی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و به صورت بسته بندیهای بهداشتی تهیه کنند.
- نویسنده : محمد محتاطی
- منبع خبر : محمودآباد آنلاین