محمد هادی زاده اظهار کرد: سه ماه نخست امسال ۳۳۳۴ تن شیر خام در دامداری های شهرستان محمودآباد تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد با بیان اینکه کل ظرفیت دامی این شهرستان ۱۷ هزار و ۵۸۰ راس گاو است، تصریح کرد: ارزش اقتصادی این مقدار شیر خام تولیدی ۱۵۰ میلیارد ریال است.
هادی زاده با اشاره به اینکه شیر خام، شیری است که به منظور از بین بردن باکتریهای مضر، پاستوریزه نشده تحت تأثیر حرارت قرار نگرفته و این شیر میتواند از هر حیوانی گاو، شتر و گوسفند بدست آید، گفت: شیر خام میتواند میکروبهای خطرناک حمل کند که ممکن است خطرات جدی سلامت انسان را تهدید کند.
وی افزود: می توان با فرایند پاستوریزاسیون، یعنی حرارت دادن شیر با درجه حرارت بالا در طولانی مدت و به اندازه کافی برای از بین بردن میکروبهایی که سبب بیماری است، شیر را پاستوریزه کرد.
- نویسنده : امیرعباس رضاپور
- منبع خبر : روابط عمومی جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد