(دیوار مهربانی ) جمله ای که خیلی زود تبدیل به یک شعار همه گیر شد ، شعاری برای تقسیم مهربانی که شروعش از دیوارهای سرد و سخت و زشت شهر بود ولی وسعتش قد دستهای انسانهای دلسوز و با محبت و مهربان
در دیگر دیوارهای شهر کسی لباسی برای پوشیدن نداشت یا غذایی برای خوردن نداشت دستش را به دیوار دراز می کرد و از محبت سایر شهروندان بهره می برد ولی در دیوار مهربانی داروخانه شبانه روزی هر کسی برای آلام دردی که داشت ، مراجعه میکرد و دارو می گرفت.
مهرآسا قنبری مالک داروخانه در مصاحبه با خبرنگار ما گفت: مردم محمودآباد بسیار همراه و دردمند و مهربان هستند و هر کس به اندازه توان خود مبلغی را به دیوار مهربانی داروخانه کمک می کند و از محل همین درآمدها توانستیم با مشارکت خانواده بیمار بخشی از هزینه های درمانی ایشان را درمان کنیم.
وی افزود : بارها شده است افرادی هستند که توان مالی مناسبی برای تهیه دارو ندارند و ما از محل کمک های مردمی داروهای این عده از افراد نیازمند را تامین می نماییم.
وی گفت: رسالت من پزشک است ولی به جز تهیه دارو باید نسبت به سایر همشهریانم احساس مسئولیت و تکلیف داشته و نقش و وظیفه اجتماعی( CRM )خودم را به خوبی ایفا نماید.
مهرآسا قنبری مدیر داروخانه شبانه روزی قنبری گفت: تا کنون نزدیک به ۶۰۰ میلیون تومان کمک نقدی برای درمان و تهیه دارو شهروندان به ما اعتماد کردند و ما هم برابر اسناد به خانواده های نیازمند و نهادهای حمایتی ارائه دادیم.
وی در پایان از شهروندان خواست تا افرادی که نیازمند کمک مالی برای درمان هستند به این داروخانه مراجعه نمایند.
- نویسنده : محمد محتاطی
- منبع خبر : محمودآباد آنلاین