به گزارش محمودآباد آنلاین در این دوره فستیوال بین المللی آشپزی ۱۰ نفر شرکت کننده حضور پیدا کردند که ۵ نفر ایرانی و ۵ نفر اهل هند بودند و برابر قانون این رویداد ، به نفرات شرکت کننده تعدادی مواد اولیه داده می شد که هر کدام از شرکت کنندگان باید با توجه به هوش و ذوق خود نسبت به تهیه غذاهای ایرانی اقدام کند.
ندا توکلی سرآشپز ایرانی اهل محمودآباد مازندران با طبخ غذای مازندرانی مرغ ناردونی توانست رای مثبت هیات داوران را جلب نماید و عنوان نفر اول به ایشان اختصاص یافت و عنوان دوم و سوم به سایر شرکت کنندگان هندی رسید.
ندا توکلی تحصیل کرده مقطع کارشناسی ارشد مدیریت و دارای گواهینامه فنی و حرفه ای قنادی و آشپزی و منتخب مسابقات آشپزی مسکو روسیه در سال ۲۰۰۰ و مدرس آشپزی کشتیرانی می باشد و در تمام برنامه های آموزش آشپزی رسانه ملّی حضور دارد.
- نویسنده : محمد محتاطی
- منبع خبر : محمودآباد آنلاین