محمودآباد آنلاین : مراسم تقدیر از مدیران برتر قوه قضاییه با حضور حجتالاسلام والمسلمین حمزه خلیلی معاون اول قوه قضاییه، سید محمد صاحبکار خراسانی معاون راهبردی قوه قضاییه، مسئولان و مدیران قضایی در سالن شهدای هفتم تیر ساختمان مرکزی قوه قضاییه برگزار شد.
معاون اول قوه قضاییه گفت: امروز در این مراسم از کسانی ستایش، تجلیل و تعریف میکنم که خالق یک نیکی و خالق یک خدمتی شدهاند که این خدمت هزینههای ملت و مردم را کمتر کرده است اگر چنین تعاریف و تمجیدی نداشته باشیم انسان طبیعتاً بیانگیزه خواهد شد و عدم تعریف و تمجید با فطرت درونی ما سازگار نیست.
حجتالاسلام والمسلمین حمزه خلیلی معاون اول قوه قضاییه در این مراسم درباره چرایی برگزاری این جلسات و چگونگی و شیوه تجلیل، گفت: به مراتب در منابع دینی و قرآن مشاهده میکنیم که خداوند تبارک و تعالی میخواهد که ستایش و حمد شود به همین منظور در نهان انسانها فطرتی قرار داده است که براساس این فطرت مخلوقات نسبت به نعمتهای فراوانی که در اختیار دارند همواره سپاسگزار خداوند منان هستند.
معاون اول قوه قضاییه گفت: امروز از عقل و احساس و عواطف انسانی شما تجلیل میکنیم و میخواهیم که این حس دوستی، مردمخواهی و دردمندی بیشتر شود تا خدمتهای بیشماری زاییده شود. خداوند میگوید مخلوقی که به خلق یک نیکی و خدمتی در جامعه نشاندار شد او را تمجید و تعریف کنید.امروز ما در مسیری هستیم که این مسیر راه روشنی را با خود همراه دارد آنچه که در برنامه آتی مدنظر داریم این است که شناسایی استعداد کنیم و دورههای مدیریتی برای این استعدادها در نظر بگیریم تا بتوانند مسئولیتهای سنگین را برعهده بگیرند.
سید محمد صاحبکار خراسانی معاون راهبردی قوه قضاییه در این مراسم اظهار کرد: در نظام مدیریتی اجرای برنامه تحول یک بند بسیار مهمی وجود دارد که طبق آن ارزیابی و رتبه بندی واحدهای ستادی قوه قضاییه و دادگستری استانها در اجرای برنامههای ابلاغی و تقدیر سالانه از مدیران برتر بوده بنابراین مدیر برتر مدیری است که بتواند برنامه ابلاغی را بهتر اجرا کند.
وی درباره سطوح مدیریتی و افراد مشمول افزود: در دو سطح مدیر برتر ملی (روسای کل، دادستانهای مرکز استان، مدیران ستادی: واحدهای قضایی ملی، معاونت ها، سازمانها و مراکز تابعه) و مدیر برتر استانی (مدیران استانی واحدهای متناظر ستادی، اعضای شورای مدیران دادگستری استان) را انتخاب کردهایم.
معاون راهبردی قوه قضاییه درباره ملاک ارزیابی مدیران گفت: ملاکهای ارزیابی مدیران سه مورد بود، یک مورد برنامه ابلاغی به دادگستری استانها است که طبق آن برنامه سال ۱۴۰۲ را ابلاغ و بازخورد دریافت کرده بودیم، مورد دوم سند تحول قضایی که مبنای بالادستی ما است و مورد سوم ابتکارات ویژه تحولی بود که هر کدام از اینها مشخص شده که به چه نحوی امتیازبندی شده است.
صاحبکار درباره نحوی امتیازدهی اقدامات و ابتکارات اظهار کرد: امتیاز عالی (۵ امتیاز) برای اقدامات و ابتکارات ویژه که باعث تحول در انجام ماموریتهای سازمان شود امتیاز خیلی خوب (۴امتیاز) برای شرح وظیفه مصوب که همراه با نوآوریهایی بوده است و امتیاز خوب (۲امتیاز) شرح وظیفه مصوب که به درجه عالی با تشخیص مقام و مافوق اجرا شده است.
وی ادامه داد: فرایند انتخاب مدیران برتر بدین صورت بوده است که استانها افراد را انتخاب میکردند و ما رزومهها، خود اظهاریها و مستندات لازم را دریافت میکردیم. اعضایی که در کارگروه ملی ارزیابی و انتخاب مدیران برتر قوه قضاییه حضور داشتند رئیس حوزه ریاست، معاون راهبردی، نماینده معاونت اول، نماینده حفاظت و اطلاعات، نماینده دادستانی کل کشور، نماینده دادسرای انتظامی قضات بودند و ۶ جلسه چند ساعته تمام این فرایندها طول کشید.
معاون راهبردی قوه قضاییه گفت:نقش دادستانی کل کشور در انتخاب دادستان برتر منتخب از دادستانیهای مراکز استانها خیلی مهم بود در معاون معاونت راهبردی ارزیابیهایی را داشتیم به طوری که تعداد دادستانهای معرفی شده ۵ نفر و تعداد دادستانهای برتر منتخب ۳ نفر بودند.
وی افزود: برای انتخاب مدیران برتر معاونتهای ستاد مرکزی، سازمانها، مراکز تابعه و مراجع قضایی ملی از ۵۹ مدیر معرفی شده کل کشور و ۲۴ نفر به عنوان مدیران برتر منتخب انتخاب شدند. برای انتخاب مدیران برتر استانی متناظر معاونتهای ستاد مرکزی، مراکز و سازمانهای تابع و مراجع قضایی ملی از ۳۹ مدیر معرفی شده ۱۲ نفر مدیر برتر را انتخاب کردیم.
گفتنی است در این مراسم با اهدای لوح سپاس و هدیه از زحمات و خدمات محمد مهدی یوسف تبار دادستان دادسرای عمومی و انقلاب شهر محمودآباد به عنوان یکی از سه دادستان برتر کشور تجلیل و قدردانی بعمل آمد.
- نویسنده : محمد محتاطی
- منبع خبر : محمودآباد آنلاین
لینک کوتاه : https://mahmoudabadonline.ir/?p=20116