به گزارش محمودآباد آنلاین ظهر امروز مسئولین شهرستان محمودآباد راس هیاتی شامل حجت السلام سید احمد جباری و محمد مهدی یوسف تبار دادستان و علی طالبی رئیس دادگستری و روح الله علیزاده فرماندار و سرهنگ ابراهیم نژاد فرماندهی سپاه ناحیه محمودآباد و سرهنگ حسین زاده فرماندهی انتظامی شهرستان و مهدی اختیاری شهردار محمودآباد با حخور در دفتر شرکت دانش بنیان ابتکار ایمن ساز و کارگاه شهدای ناوچه پیکان از آخرین اختراعات و ابداعات ناخدا روزبه نخستین دیدار و باز دید داشتند.
در این جلسه ناخدا نخستین ضمن قدردانی از حضور و همراهی مسئولین شهرستانی گفت:سالهاست مقام معظم رهبری به موضوع اقتصاد و به محوریت بهره گیری از ظرفیت شرکت های دانش بنیان به منظور بومی سازی فناوری تولید اشاره و تاکیدات زیادی داشتند و حضور مسئولین می تواند قوت قلبی برای فعالان این بخش باشد.
روزبه نخستین با نمایش برخی از اختراعات و ابداعات خود گفت : ۹۰% تولیدات این شرکت مهم فقط در حوزه بومی سازی و تامین فناوری امداد و نجات و پیشگیری از حوداث و آموزش های تکمیلی می باشد و در حال حاضر این فناوری و دانش در کشورهای انگلستان ، هندوستان ، امارات ، کویت و سیرالئون بومی سازی و به گونه ای صادرات فناوری شبیه ساز و آموزش نیروهای نظامی را داریم.
ناخدا روزبه نخستین ۳۸ سال قبل مجوز این شرکت دانش بنیان را با مجوز رسمی از پارک علمی و فناوری ریاست جمهوری اخذ نموده و تولید و اختراع و ابداع انواع سیملاتور برای آموزش نیروهای هوایی و دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و عوامل فعال در سکوهای نفت خیز وزارت نفت جامعه هدف خدمات این شرکت بوده که پیش از این در حوزه آموزش و ساخت شبیه ساز نیازمند سایر کشورهای جهان بودیم.
ابن اعجوله علوم دریایی گفت : فقط در یک کارگاه تولیدی این شرکت بیش از ۴۰ خانوار از محل درآمدهای آن ارتزاق می شوند و این شرکت دانش بنیان ضمن ایجاد اشتغال برای تعدادی جوان بیکار و جویای کار ، شرایطی را برای استقلال کشور در بهره مندی از شبیه سازها و سیملاتورها و بومی سازی آن برای آموزش افسران نظامی و کارکنان مناطق نفت خیز فراهم ساخته است که این مهم تا سه دهه پیش وابسته به انگلیس ، اسکاتلند و آمریکا بوده ایم.
وی در تشریح بخشی از ابداعات و اختراعات خود گفت : تولید تورهای حمل بار ، تورهای حمل نجات در دریا ، تورهای امدادی فرار از سکوهای نفتی و کشتی ها در زمان های بروز سانحه و بسکت های جابجایی فرد از سکوی نفتی تنها بخش کوچکی از ۷۴ اختراع و ابداع رسمی و ثبت شده ناخدا روزبه نخستین است.
چهره ماندگار علوم دریایی ایران گفت: علیرغم اینکه خودم برای فرا گیری دانش تخصصی به انگلستان و اسکاتلند سفر کردم ولی پس از کسب مهارت به کشورم برگشتم و دینم را نسبت به این خاک و بومم ادا کردم و در طول ۳۰ سال مسئولیت اجرایی در شرکت ملّی نفتکش ، بیش از ۲۱ هزار ۷۰۰ نفر نیروی انسانی را در دوره های آموزشی پدافند غیر عامل ، آتش نشانی ، امداد و نجات دریا و امداد و نجات در هوا آموزش های مهارتی لازم را انتقال دادم.
کاپیتان و ناخدا روزبه نخستین نخبه علمی شهرستانمان عضو بنیاد ملّی نخبگان وابسته به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بوده و پیش از این دو دوره در جشنواره بین المللی خوارزمی توانست حائز رتبه و مقام در بخش های ابتکار و پژوهش شود.
در این دیدار مقامات مسئول شهرستان ضمن ابراز خرسندی از فعالیت این شرکت دانش بنیان در جغرافیای شهرستان محمودآباد گفتند : باید از ظرفیت ناخدا نخستین و مجموعه تحت مدیریت ایشان برای پویا سازی و ارتقاء و آموزش شهرداری های محمودآباد و سرخ رود بهره برد.
ناخدا روزبه نخستین در این دیدار ضمن قدردانی از حمایت مسئولین شهرستان به شکل ویژه از همکاری شهرداری محمودآباد تقدیر و قدردانی کرد.
گفتنی است بزودی در طی سه ماه آینده جدیدترین اختراع ناخدا روزبه نخستین در حوزه امداد و نجات هوایی و دریایی رونمایی خواهد شد.
- نویسنده : محمد محتاطی
- منبع خبر : محمودآباد آنلاین